Želimo Vam Srećne Novogodišnje i božićne praznike

U ovim sitnim satima kad 2017. stoji pred vratima i svi poslednje minute broje, uz vas su misli moje. Mnogo zdravlja, sreće, ljubavi i mira u Novoj Godini želimo vam svima.

Neka sva sreća sveta pripadne tebi, neka ti ljubav bude uzvraćena u istoj meri, neka sve što je lepo bude tvoje, to iskreno želi srce moje. Srećna Nova Godina!

Sve što je dobro, što se srećom zove – neka te prati od godine nove. A sve što je loše i nemir ti stvara – neka odnese godina stara.

Dok poruku čitaš ovu i godinu čekaš novu, iz mog srca primi želju – dočekaj je u veselju. Srećna nova godina.

Nek ti život bude pun sreće i snova i nek ti je srećna godina nova.

Sve ono ružno što ti u knjizi života piše, neka se na današnji dan izbriše. A sve lepo što ti se sniva, neka ti se od ove godine zbiva. Srećna Nova!

Želim ti da sreća sa tobom korača, da te prati ljubav od kamena jača, da te ljudi vole, poštuju i cene i u novoj 2017. ne znaš za probleme.

Poleteli anđeli poput ptica, da dotaknu osmeh tvoga lica. Donose ti poruku na krilima belim, da ti u Novoj sve najbolje želim.

Šta da ti poklonim za Novu Godinu? Auto, novac, prijateljstvo? Za prve dve želje obrati se Deda Mrazu, a prijateljstvo ću ti pokloniti JA!

Prijatelji su kao zvezde. Ne vidiš ih uvek, ali znaš da su uvek tu negde … Srećnu Novu Godinu želi ti tvoj najbolji prijatelj!

Želim da kod tebe tuga nikada ne zaluta, da na vrata tvoga srca prava ljubav zalupa. Da ti se u Novoj Godini ostvare sve želje i da ne zaboraviš prave prijatelje.

www.plandisteonline.com

 

x

Takođe pogledajte ...

Obaveštenje za korisnike usluga JP Polet Plandište

Javno preduzeće Polet iz Plandišta upućuje obaveštenje korisnicima njihovih usluga, da će ...

Facebook