JEDINA KLADIONICA U OPŠTINI PLANDIŠTE – PLANET WIN 365 (FOTO)

Klađenje u sportskim kladionicama je postala svakodnevnica za neke ljude, i one se gotovo mogu naći u svakom gradu, ali u našoj opštini postoji jedna kladionica, ali na dve adrese. Jedna u  Plandištu, a druga u Hajdučici, i to pod imenom „Planetwin 365“.

Ova moderna kladionica je otvorena u februaru 2015. godine.

Ono što izdvaja ovu kladionicu od ostalih jeste to što ova kladionica daje veliki bonus – na 30 odigranih parova, bonus je 160%, a nude i specijalne bonuse koji su i do 360%, takvi bonusi su kada su neki važni datumi, kao što je npr sada ovaj bonus bio za vreme Uskrsa.

Takođe, ova kladionica ima svoj happy hour od 9h do 10h, i od 21h do 22h, i tada je bonus veći.

Ova kladionica nesumljivo ima najbolje bonuse na tržištu.

Ova kladionica nudi uživo klađenje, lucky balls, sportsko klađenje uključujući sve sportove.

Minimalna uplata u ovoj kladionici je 50 dinara, a ono što osoblje ove kladionice garantuje jeste brza isplata, čak odmah i po završetku poslednje utakmice.

Ove godine kladionica je dobila licencu za online klađenje, i biće u funkciji za par meseci. Licenca za online klađenje znači da kladioničari ne moraju da dolaze u kladionicu i da uplaćuju tikete, nego da će moći direktno iz banke da prebacuju novac i da se klade. Kada ovo online klađenje bude omogućeno, korisnici će moći takođe da koriste i online kazino.

Ono što takođe nudi ova kladionica jeste avansno klađenje, a to predstavlja da korisnici mogu da otvore nalog u njihovoj kladionici, uplate depozit i da igraju kladionicu od kuće.

U Plandištu ova kladionica ima podršku caffe „Bossa“ i korisnici kladionice imaju mogućnost da naruče piće u kafiću, i da u njemu uživaju u kladionici, dok u Hajdučici ova kladionica ima istu takvu podršku kafića „M“.

Radno vreme ovih kladionica je od 9h do 23h.

Celu ponudu možete videti na zvaničnom sajtu www.planetwin365.rs

IMG-20170427-WA0006 IMG-20170427-WA0008 IMG-20170427-WA0012

 

x

Takođe pogledajte ...

JAVNU NABAVKU MALE VREDNOSTI USLUGA – STRUČNI NADZOR NAD RADOVIMA NA SANACIJI ČVORIŠTA NA VODOVODNOJ MREŽI U HAJDUČICI

Na osnovu Zakona o javnim nabavkama, Opština Plandište, poziva ponuđače da podnesu ...

Facebook