ODRŽANA TRADICIONALNA MANIFESTACIJA: Saznajte ko je pobednik takmičenja „Naj pita“ (FOTO)

U organizaciji Udruženja invalida rada opštine Plandište, uspešno je održana 13 po redu gastronomsko-kulinirska manifestacija pod nazivom „Naj pita“.

Kao i ranijih godina i ove godine, propozicije su dozvolile takmičenje kako slanih tako i slatkih pita. Takmičilo se ukupno 30 učesnika, ali je bilo i pita koje nisu mogle da uđu u takmičarskom delu jer nisu priznate kao pite.

Ove godine gosti na manifestaciji su bili: Udruženje „Seniori“ iz dete, koji dolaze već 6 godina, Opštinska organizacija invalida rada iz Vršca, Bele Crkve, Sečnja, Pančeva, Starčeva, Kikinde, Udruženje žena penzionera Vršac, Udruženje „Unikat“ iz Banatskog Karlovca, Invalidi rada iz Plandišta, Invalidi rada Mesne organizacije iz Margite, Barica, Kupinik, Veliki Gaj, Markovićevo i Banatsko Sokolac.

Na ovogodišnjoj manifestaciji pobedila je Gilezan Dragica iz Plandišta, dok su drugo mesto osvojili gosti iz Rumunije, a treće mesto pripalo je Udružđenju žena „Unikat“ iz Banatskog Karlovca, Miri Đokić.

„Zahvljujem pre svega Opštini Plandište, Mesnoj zajednici i drugim sponzorima koji doprinose da se manifestacija tradicijalno održi svake godine. Zahvaljujem aktivu žena iz organizacije bez čijeg truda ne bi uspela sama da organizijem. Veoma sam zadovoljna odzivom i nadam se da ćemo i sledeće godine imati priliku da se družimo“ izjavila je predsednica Udruženja Invalida rada opštine Plandište, gospođa Slavica Cvetićanin.

Izvor Južni Banat

x

Takođe pogledajte ...

NOVI KONKURSI RAZVOJNOG FONDA VOJVODINE

Obaveštavamo Vas da su usvojeni novi konkursi Razvojnog fonda Vojvodine za 2019. ...

Facebook