PRLJAVA KAMPANJA ŽUTIH U PLANDIŠTU – Pokušali da smeste predsedniku opštine! REPAC: Podneo sam prijavu!

Predsednik opštine Plandište demantovao je optužbe i podneo prijavu za računarsku prevaru.

Predsednik opštine Plandište i predsednik opštinskog Odbora SNS u tom mestu Jovan Repac danas je rekao da nema svoje profile na Tviteru niti na Jutjubu i da ne stoji iza kvalifikacija koje je neko izneo na tim lažnim profilima koristeći njegovo ime.

Repac je u saopštenju objasnio da je očigledno da je N. N. lice ukralo njegov identitet i istakao da je podneo krivičnu prijavu za računarsku prevaru protiv N. N. lica.

– N.N. lice je ušlo u prepisku sa licem “Ivan Lazarević 78” koji tvrdi da je ratni veteran sa Kosova. Videvši taj članak na portalu, otišao sam u Policijsku stanicu u Plandištu i podneo krivičnu prijavu za računarsku prevaru, ali ću i podnetu tužbu za krađu identiteta protiv N.N. lica koje je bez moje saglasnosti otvorilo profile na društvenim mrežama “Youtube” pod imenim “Mr Jovan Repac” kao i “Twitter” nalog pod imenom Jovan Repac – precizira Repac.

Autor: YouTube screenshot

Kako kaže jedina društvena mreža koju koristi je Fejsbuk.

Inače na društvenim mrežama se pojavio komentar u kojem se vređa jedan “ratni veteran sa Košova”, a koji je navodno Repac postavio.

Repac objašnjava i da je dobio poziv od predsednika Srpskih ratnih veterana, Mileta Miloševića, sa pitanjem da li stoji iza tih naloga.

– Rekao sam da to naravno nije istina i bilo mu je drago što je to čuo, jer smo rešili dilemu. Postavio sam pitanje da li poznaje “Lazarević Ivana” i dobio sam odgovor da on kao predsednik Srpskih ratnih veterana ne zna o kome je reč – dodao je Repac i ocenio da je sve očigledno “prljava kampanja koja je usmerena protiv Srpske napredne stranke, ali i protiv mene i moje porodice”.

Izvor Tanjug

 

 

x

Takođe pogledajte ...

NOVI KONKURSI RAZVOJNOG FONDA VOJVODINE

Obaveštavamo Vas da su usvojeni novi konkursi Razvojnog fonda Vojvodine za 2019. ...

Facebook