Ovo je stanje u kome su nekad bile prostorije u Velikoj Gredi: Evo kako izgledaju nakon uspešne realizacije projekta (FOTO GALERIJA)

Predsednik opštine Plandište Jovan Repac danas je obišao sportske svlačionice u Velikoj Gredi, čija je rekonstrukcija završena krajem novembra.

Sredstva su obezbeđena konkurisanjem na javni poziv za finansiranje i sufinansiranje projekta u oblasti razvoja sporta  kod Uprave za kapitalna ulaganja APV.

Ovako su svlačionice izgledale pre:

Opšti cilj poziva je podrška lokalnim samoupravama na teritoriji Autonomne pokrajne Vojvodine u realizaciji projekata koji doprinose razvoju i unapređenju sporta.

Ovako su tekli radovi:

„Rekonstrukcija svlačionica je veoma značajna investicija kako za unapređenja kvaliteta sportskih aktivnosti mladih, tako i za promociju i podsticanja bavljenja sportom. Roditelji, ali i deca su izuzetno zadovoljni novom svlačionicom, koje su u potpunosti opremljene, i nadam se da će ih održavati i voditi računa o njoj. Imamo veoma dobru saradnju sa Upravom za kapitalna ulaganja i nadam se da ćemo tu saradnju uspeti da produbimo , ne samo u oblasti sporta, već i u drugim bitnim oblastima.“, izjavio je predsednik opštine.

A ovako sada izgledaju:

 

Izvor Južni Banat

x

Takođe pogledajte ...

NOVI KONKURSI RAZVOJNOG FONDA VOJVODINE

Obaveštavamo Vas da su usvojeni novi konkursi Razvojnog fonda Vojvodine za 2019. ...

Facebook