Stefan Mihajlovski objavio intrigantnu kolumnu o seks dejt aplikacijama i poslao veliko upozorenje!

Iako je od pauze u pisanju Stefana Mihajlovskog prošlo samo nekoliko meseci, ovaj kontroverzni autor jednog od trenutno najtraženijih književnih naslova u južnobanatskom regionu i šire, ‘’Lice današnjice: (Auto)biografija kolektivne (ne)svesti’’, za koji je dobio priznanje kako publike, tako i člana Instituta za književnost i umetnost, obradovao je svoju publiku novom sezonom kolumni pod nazivom ‘’Seks dejt aplikacije jedne Devijacije’’. Intrigantnije nego ikada do sada, kolumna će biti pred čitaocima svakog ponedeljka u sklopu Adria Daily magazina.

‘’Ovo je tema o kojoj mnogi ćute, a sve je zastupljenija kod omladine, jer se  oni, većinski, upoznaju ‘online’. Šta sve krije svet seks dejt aplikacija, počevši od Tindera i Badua, pa sve do Grindra i Romea, otkriće dvadesetčetvorogodišnji momak koji se na pomenutim aplikacijama predstavlja kao Devijacija. Nakon nekoliko neuspešnih veza, Devijacija pokušava da se otrgne svakoj pomisli na novo vezivanje, iako potajno želi da se to desi što pre. Da li Devijacija voli svoj život u kom je seksualni objekat ostaje da vidimo u nastavcima koji slede. Verujte mi, i mene može da iznenadi’’, kroz osmeh je rekao Mihajlovski.

Prema rečima Mihajlovskog i njegovog PR tima, nova sezona kolumni ima zadatak da zabavi, zbog svog pitkog stila kojim je napisana, ali i da, upravo zbog toga što je laka za konzumiranje, pošalje upozorenje najširoj javnosti o lošim mogućnostima koje se mogu desiti u trenucima neopreznosti, i nedovoljne Internet pismenosti.

Želja autora je da se u obrazovani sistem što pre uvede obavezno seksualno obrazovanje, kao i edukacija na polju zaštite dece na Internetu. Ipak, napomenuto je da ova kolumna nije preporučljiva za najmlađi uzrast.

Mihajlovski je povodom ovoga imao jasan stav: ‘’Ja mogu pisanjem i svojim stvaranjem da skrenem pažnju javnosti, ali tu moja moć prestaje. Ostalo je na nadležnim institucijama’’.

Prvi u nizu tekstova iz serijala ‘’Seks dejt aplikacije jedne Devijacije’’ možete pročitati ovde: https://www.adriadaily.com/drustvo/lice-danasnjice/seks-dejt-aplikacije-jedne-devijacije-od-tindera-do-grindra/

 

 

 

 

 

x

Takođe pogledajte ...

„Dani ribara“ i „Zlatni kotlić“ obeležili vikend u Plandištu

„Dani ribara“ su tradicionalna manifestacija koja se obeležava poslednjih dvadeset godina u ...

Facebook