Odlični rezultati plandištanskih karatista

Takmičari karate kluba „AGROBANAT“ Plandište, Jovanović Jelena i Jovanović Nevena su nastupile dana 09.03.2019. godine – subota na Školskom prvenstvu Srbije u Pančevu, ovo takmičenje je održano u organizaciji Saveza za školski sport Srbije i karate federacije Srbije.

U konkurenciji preko 240 osnovnih i srednjih škola i preko 350 takmičara koji su predstavljali svoje škole i takmičili se u karate sportu, Jelena i Nevena su ostvarile vrlo zapažene nastupe u izuzetno jakoj konkurenciji.

Poletarci, pioniri i nade karate kluba „AGROBANAT“ Plandište, nastupili su 10.03.2019 godine na PRVENSTVU VOJVODINE u Inđiji i tom prilikom osvojili 14 medalja.

Zlatne medalje osvojili su: Vezmar Vanja u kategoriji ženskih nada E klasa, Mihalkov Vladimir u kategoriji muških nada E klasa, Majkić Tamara u kategoriji pionirki C klasa.

Srebrne medalje osvojili su: Angelovski Tamara u kategoriji ženskih nada E klasa, Majkić Tamara u kategoriji pionirki apsolutna klasa, Cvetićanin Ognjen u kategoriji muških pionira D i apsolutna klasa, Bekić Marija u kategoriji poletarki D klasa, kata tim u kategoriji pionirki u sastavu (Majkić Tamara, Roknić Ksenija, Ivanovski Anabela).

Bronzane medalje osvojili su: Tomić Ljiljana u kategoriji pionirke E klasa, Roknić Ksenija u kategoriji pionirke C i apsolutna klasa, Radeka Jakov u kategoriji pionira E klasa, Rusić Stefan u kategoriji pionira E klasa.

Nakon završetka ovog takmičenja, nastavljaju se intenzivne pripreme za predstojeće PRVENSTVO SRBIJE u kategoriji poletaraca, pionira i nada, dok takmičare u kategoriji kadeta, juniora i seniora očekuje veliki međunarodni turnir „Zlatni Pojas“ koji se održava u Čačku, kao i predstojeći Kupovi Vojvodine i Srbije.

Čestitamo!

 

 

x

Takođe pogledajte ...

JAVNU NABAVKU MALE VREDNOSTI USLUGA – STRUČNI NADZOR NAD RADOVIMA NA SANACIJI ČVORIŠTA NA VODOVODNOJ MREŽI U HAJDUČICI

Na osnovu Zakona o javnim nabavkama, Opština Plandište, poziva ponuđače da podnesu ...

Facebook