Plandištanac, Stefan Mihajlovski dočekan aplauzom u Sarajevu: Progovorio o napadima histerije

Stefan Mihajlovski posetio je Sarajevo zbog gostovanja na OBN televiziji u najgledanijoj emisiji na teritoriji Bosne i Hercegovine ‘’Dejana talk show’’ gde je prvi put u ovoj zemlji predstavio svoju knjigu ‘’Lice današnjice: (Auto)biografija kolektivne (ne)svesti’’ i govorio na temu posete psihijatru.

Na samom početku emisije, Stefan je dočekan uz gromoglasan aplauz, a kada je otvoreno ispričao detalje o napadima histerije koje je imao, publika je još jednom pokazala podršku prema njegovoj ličnosti i radu.

‘’To nisu bili napadi panike. Napadi panike su kad lupa srce… Ovo su bili napadi histerije. Samo krenem da plačem odjednom i krenem da vrištim’’, otkrio je pisac u iskrenom razgovoru.

Mihajlovskog su u emisiji pratili doktor medicine Dejan Mihajlović, kao i koleginica sa Fakulteta za medije i komunikacije, Katarina Bojović, koji su takođe govorili o poseti stručnim licima. Kao i obično, uz Stefana je bila je i njegova nerazdvojna prijateljica Tatjana Radenković, široj javnosti poznata kao govornica njegovog dokumentarno-igranog filma koji je privukao pažnju publike.

 

 

x

Takođe pogledajte ...

„Dani ribara“ i „Zlatni kotlić“ obeležili vikend u Plandištu

„Dani ribara“ su tradicionalna manifestacija koja se obeležava poslednjih dvadeset godina u ...

Facebook