Nova, 107. sednica Opštinskog veća opštine Plandište zakazana je za utorak,  30.04.2019. godine. Za dnevni red predstojeće sednice predloženo je 8 tačaka.

Posle usvajanja zapisnika sa 104., 105. i 106. sednice Opštinskog veća Opštine Plandište većnici će prvo razmatrati i utvrđivati Predlog Rešenja o finansiranju i sufinansiranju programa i projekata od javnog interesa koja realizuju organizacije civilnog društva na području opštine Plandište za 2019. godinu, a nakon toga i Predlog Rešenja o dodeli sredstava crkvama i verskim zajednicama u opštini Plandište za 2019. godinu. Nakon toga većnici će razmatrati Predlog Rešenja o odobravanju finansijske pomoći za realizaciju projekta od nacionalnog značaja – snimanje dugometražnog igranog filma „SVETOZARJE SRPSKO“ u produkciji kuće „Zillion film“ u izvršnoj produkciji „Košutnjak film“ d.o.o. iz Beograda kao i Predlog Rešenja o upotrebi tekuće budžetske rezerve za realizaciju projekta od nacionalnog značaja – snimanje dugometražnog igranog filma „SVETOZARJE SRPSKO“ u produkciji kuće „Zillion film“ u izvršnoj produkciji „Košutnjak film“ d.o.o. iz Beograda.

U sazivu predstojeće sednice je i Predlog Zaključka o usvajanju Procene ugroženosti od elementarnih nepogoda i drugih nesreća na teritoriji opštine Plandište kao i  Predlog Zaključka o usvajanju Druge izmene i dopune Plana javnih nabavki za 2019. godinu.

Poslednja tačka su tekuća pitanja.

Kompletan tekst Saziva za 107. sednicu Opštinskog veća Opštine Plandište možete pogledati ovde.