SPORTSKI SUSRETI NAJHUMANIJIH PRELAZNI PEHAR EKIPI IZ STAROG LECA

U organizaciji Crvenog krsta Plandište u nedelju 12. maja održani su tradicionalni XIV Sportski susreti Dobrovoljnih davalaca krvi.

Takmičenja najmasovnije sportske manifestacije u našoj opštini, odvijala su se u prostorijama OŠ “Dositej Obradović” Plandište u 4 discipline: šah, futsal, pikado i nadvlačenje konopca. Učesnici igara bile su ekipe: Dom “1. Oktobar ” Stari Lec,
Opština Plandište, Sportski savez, Mesna zajednica, Policijska stanica, “Pantović”, MK “Gusari” i Crveni Krst Plandište.

Sportske susrete, u kojima je učestvovalo stotinak takmičara zvanično je otvorio zamenik predsednika Skupštine opštine Plandište Vladan Mladenović.
Zahvaljujući odličnoj saradnji sa kapitenima ekipa, kao i dobrom suđenju koje je bilo povereno Novaković Vladimiru, Stoilkovski Miloradu i Puđa Milanu takmičenja su se odvijala bez ikakvih problema. Tokom susreta svi učesnici su pokazali takmičarski duh i niko se nije ljutio zbog izgubljene igre.

Iako je ovo takmičenje pre svega za cilj imalo druženje proglašeni su pobednici.

U pojedinačnoj disciplini – šahu najuspešniji je bio Dragan Stoilkovski.

Prvo mesto u futsalu osvojila je ekipa Crvenog krsta, dok je tročlani ženski sastav Doma “1. Oktobar ” bio najbolji u pikadu. Titula najboljeg u nadvlačenju konopca takođe je pripala ekipi iz Starog Leca.

Sa dva osvojena prva mesta najuspešnija takmičarska ekipa je Dom “1. Oktobar ” kojoj je tom prilikom uručen veliki prelazni pehar.

ŠAH – Dragan Stoilkovski (“Pantović”)
FUTSAL – Crveni krst Plandište
PIKADO – Dom “1. Oktobar ” – Stari Lec
NADVLAČENJE KONOPCA – Dom “1. Oktobar ” – Stari Lec

Ova nesvakidašnja sportska manifestacija organizovana je povodom 11. maja Svetskog dana dobrovoljnih davalaca krvi.

 

x

Takođe pogledajte ...

JAVNI POZIV ZA REGRESIRANJE TROŠKOVA PREVOZA STUDENATA KOJI SVAKODNEVNO PUTUJU ZA ŠKOLSKU 2019/2020. GODINU

Na osnovu člana 44. Zakona o lokalnoj samoupravi, člana 59. Statuta opštine ...

Facebook