Srpska napredna stranka predstavila kandidate u Plandištu

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Plandište organizovao je štand u naselju Plandište i tom prilikom su predstavnici opštinskog odbora i kandidati za odbornike u skupštini opštine Plandište razgovarali sa mnogobrojnim zainteresovanim građanima. Građani su iskoristili priliku da porazgovaraju sa predsednikom OO SNS Plandište Jovanom Repcom i sa njegovim najbližim saradnicima i da se informišu o radu opštinskog odbora i planovima za budućnost. Interesovanje naših sugrađana za program i rad naše stranke je bilo veliko. Razgovor sa građanima smo iskoristili da ih upoznamo sa planovima za budućnost, sa programom Srpske napredne stranke i sa idejama šta sve to želimo da uradimo u narednom periodu. Postavili smo sebi visoke ciljeve, jer želimo da poboljšamo uslove života za sve naše sugrađane u Opštini Plandište, izjavio je predsednik OO SNS Jovan Repac.

Ovakve štandove planiramo da organizujemo i u drugim naseljenim mestima u Opštini Plandište, dodao je Repac, kako bi imali celokupnu sliku sa kakvim se to problemima naši sugrađani susreću i šta mi sve to možemo da uradimo da te probleme rešimo, počevši od komunalne infrastrukture, uređenju saobaćajnica, privlačenju investicija i povećanju zaposlenosti u našoj opštini. Direktni kontakt sa građanima nam omogućava da saslušamo i njihove ideje i predloge i na taj način dodjemo do zajedničkog rešenja.

Ovom prilikom aktivisti OO SNS Plandište svim prisutnima podelili su prigodni promotivni materijal, kao mali znak pažnje i zahvalnosti za veliku podršku koju nam pružaju.

 

x

Takođe pogledajte ...

JKP Polet: Velika Greda zbog havarije do sutra bez gasa, u ostalim mestima redovno snabdevanje

Javno preduzeće Polet saopštilo je da je uvidom u situaciju na terenu ...

Facebook