Socijalisti u Plandištu prešli u SNS

Funkcioneri i članovi SPS u Plandištu pristupili su Srpskoj naprednoj stranci.

Oni koji su činili okosnicu OO SPS u Plandištu, članovi i aktivisti od danas su članovi Srpske napredne stranke.

Među njima je sada već bivši predsednik Opštinskog odbora i član Glavnog odbora SPS Miroslav Petrović, predsednik Mesnog odbora Plandište Milorad Stojilkovski, predsednica Foruma žena koja ujedno obavlja i funkciju većnika Tanja Petrović, predsednica omladine i odbornik Vladana Ilijevski.

Petrović je posle potpisivanja pristupnica na konferenciji istakao da im se ostvarila želja da budu deo stranke koja predvođena predsednikom Aleksandrom Vučićem sprovodi program i politiku koja daje rezultate koja donosi razvoj i prosparitet, boljitak za sve građane.

Zahvaljujem se Srpskoj naprednoj stranci koja je prepoznala naš potencijal i danas nas i zvanično primila u svoj tim, rekao je Petrović.

Predsednik Opštinskog odbora SNS u Plandištu Jovan Repac poželeo je dobrodošlicu novim članovima istakavši da je SNS jedna velika porodica u kojoj se svi trude da zajedničkim radom, i maksimalnim angažovanjem ostvare što bolje rezultate na unapređenju života građana.

  • Postigli smo mnogo bolji rezultat na izborima nego 2016. godine i samim tim dobili još veću obavezu da radimo još bolje. Građani su prepoznali izuzetnu posvećenost naše stranke rešavanju ozbiljnih problema i podizanju standarda gradana. Upravo zbog takve politike koju predvodi naš predsednik Aleksandar Vučić podrška građana raste a i danas vidimo nova lica u opštinskom odboru, rekao je Repac.

Da podsetimo, SNS je na izborima u Plandištu osvojio 14 od 19 mandata, koliko broji lokalni parlament.

x

Takođe pogledajte ...

Kreativne radionice Doma za duševno obolela lica 1. Oktobar iz Starog Leca

Dom za duševno obolela lica 1. Oktobar iz Starog Leca, u sklopu ...

Facebook