Književno veče i promocija knjige Darka Ješića u Plandištu

Kulturni centar Vuk Karadžić Plandište organizovao je u prostorijama Doma kulture književno veče i promociju knjige “Via Dolorosa” autora Darka Ješića. U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije, u prostorijama je prisustvovalo oko dvadesetak građana, ljubitelja knjiga, koji su sa velikom pažnjom pratili izlaganje i prezentaciju autora.

Darko Ješić, u obraćanju prisutnim gostima, izrazio je veliku zahvalnost što je svoje delo mogao da prezentuje građanima Opštine Plandište. Velika mi je čast i zadovoljstvo što imamo priliku da ugostimo gosp. Ješića i kroz par reči pokušamo da približimo sve ono što roman sadrži, a da ipak ne otkrivamo sve detalje. Cilj je da zaintrigiramo čitaoce, da im probidimo maštu, da ih privučemo željama autora izraženim kroz ovaj nesvakidašnji roman.

Kulturni centar opštine Plandište će se svakako truditi da organizuje ovakve književne i umetrničke večeri i u budućnosti, kako bi radili na razvoju kulture i same promocije Opštine Plandište, izjavio je direktor KOC Plandište Miroslav Petrović.

 

x

Takođe pogledajte ...

Strelci Plandišta i Hajdučice veoma uspešni (FOTO)

Streljački savez Banata za leteće mete je danas 03.05.2021 g. održao I ...

Facebook