NAKON TRI GODINE ĆUTANJA: Stefan Mihajlovski u emisiji pomenuo važan papir i šokirao publiku!

Pisac i diplomirani komunikolog Stefan Mihajlovski nakon tri godine gostovao je u svojoj matičnoj kući, televiziji Banat. Emisija ’’Naš gost’’ autorke i voditeljke Ane Marić izazvala je burne reakcije publike kako u premijernom, tako i u repirznom terminu, a jedan detalj posebno je privukao pažnju!

https://www.youtube.com/watch?v=72YO9maHJFM

Iako je Stefan i ranije pominjao probleme sa anksioznošću i depresijom sa kojima se uspešno izborio, ovog puta izneo je nove informacije iz privatnog života – govoreći o poremećaju ličnosti.

’’Ti nisi prvi mladi čovek od kog to čujem. Zato te i pitam da li anksioznost postoji. To nekako postaje vrlo moderna reč’’, bila je otvorena voditeljka.

’’Društvene mreže su dosta demokratizovale skoro sve reči i više ne postoje reči koje se shvataju ozbiljno’’, napomenuo je Mihajlovski.

Marić je dodala kako koristimo medicinske termine kao da smo svi lekari, na šta je Stefan šokantno odgovorio: ’’Da, ali ja imam napismeno!’’

U emsiji je bilo reči i o Stefanovim knjigama ’’14 dana karantina’’, ’’Ispod grla’’ i ’’Lice današnjice: (Auto)biografija kolektivne (ne)svesti’’, kao i o početku rada, zabrani njegove kolumne, upisu master programa Proizvodnja TV serija na Fakultetu za medije i komunikacije gde će mu mentori biti Dragan Bjelogrlić i Vuk Ršumović…

Podsetimo, Stefan je gostovao i na RTS Jutarnjem programu gde je kulturna redakcija posvetila televizijski blok njegovoj književnosti. Kako je to izgledalo možete pogledati na ovom linku:

https://www.youtube.com/watch?v=tO9Ql86_iuA

Pre nekoliko nedelja, gostovanje na KCN televiziji takođe je privuklo veliku pažnju. Mihajlovski je tada govorio svoju ispovest iz karantina i otkrio kako je napisao novi roman. Emisiju KCN Matine sa Stefanom pogledajte ovde:

https://www.youtube.com/watch?v=jeTocUuofoI

 

x

Takođe pogledajte ...

Stanje Covida-19 na dan 21 novembra u Plandištu

Prema poslednjim podacima, sa presekom subota 21. novembar zabeleženo je novih 303 ...

Facebook