Dominacija Mladosti, Sloga sigurno do bodova

U okviru Opštinske lige Alibunar-Plandište svakako je najzanimljivija utakmica odigrana na terenu FK Mladosti iz Velike Grede. Iako je domaćin bio uskraćen za veliku podršku publike, u derbiju kola uspeli su da pobede glavnog konkurenta za titulu FK Slogu iz Margite, rezultatom 2:1.

Ovom pobedom, pod dirigenstkom palicom trenera Ivice Carana, učvrstili su se na vrhu tabele i pokazali veliku želju i borbenost za osvajanje naslova jesenjeg prvaka.

Fudbalski klub Graničar iz Miletićeva doživeo je još jedan poraz na gostovanju FK Partizan iz Kajtasova. Iako je iza njih veoma težak raspored, sa odgovarajućim pojačanjima i konsolidacijom redova nadaju se uspešnijem proleću i opstanku u Drugoj južnobanatskoj ligi Istok.

Područna fudbalska liga Pančevo u kojoj se takmiči FK Hajdučica donosi nam nešto lepše vesti. Na gostovanju FK Spartak 1911 iz Debeljače, ekipa iz Hajdučice je i pored favorizovanog domaćina uspela da odnese pobedu rezultatom 1:0 i tako potvrdi da je njoj ipak mesto u tzv “A” ligi.

Obzirom na raspored utakmica, narednog vikenda očekuje nas prava fudbalska revija u Opštini Plandište.

x

Takođe pogledajte ...

Stanje Covida-19 na dan 21 novembra u Plandištu

Prema poslednjim podacima, sa presekom subota 21. novembar zabeleženo je novih 303 ...

Facebook