Uređenje saobraćajnica u Hajdučici

Trenutno se izvode radovi u ulici Vojvođanska u ukupnoj dužini od 150m i na delovima saobraćajnica koje se ukrštaju sa atarskim putevima i to je samo prva faza projekta, obzirom da je planirano i uređenje i ojačavanje kolovoza dodatnim slojevima, čija se realizacija očekuje u narednom periodu.

Uređenje naseljskih saobraćajnica koje smo planirali ove godine predstavlja jedan od najvažnijih projekata koje želimo da privedemo kraju dokle god nam to vremenski uslovi dozvoljvaju.

Sredstva za ovu namenu obezbeđena su iz budžeta lokalne samouprave i ostvareni su svi uslovi za nastavak realizacije projekta koji je pokrenut aprila meseca i fazno rađen tokom cele godine, izjavio je predsednik Opštine Plandište Jovan Repac.

On kaže da će, u zavisnosti od stanja puteva u drugim naseljenim mestima, vremenskih prilika i izveštaja inspektora zaduženog za poslove saobraćaja i putne infrastrukture nastaviti sa utvrđenom dinamikom i započeti projekat privesti kraju za ovu godinu.

Za narednu godinu imamo još veće planove i zacrtane ciljeve koje želimo da ostvarimo kako bi kontinuirano obnavljali i sanirali saobraćajnu infrastrukturu, kaže Repac.

x

Takođe pogledajte ...

JKP Polet: Velika Greda zbog havarije do sutra bez gasa, u ostalim mestima redovno snabdevanje

Javno preduzeće Polet saopštilo je da je uvidom u situaciju na terenu ...

Facebook