PLANDIŠTE: Intenzivno se sprovode radovi na uređenju saobraćajnica

U okviru realizacije projekta održavanja i unapređenja saobraćajne infrastrukture, na teritoriji Opštine Plandište intenzivno se radi na uređenju i asvaltiranju deonica puta I A reda Plandište – Novi Sad.

Prema rečima predsednika opštine Plandište Jovana Repca, poseban akcenat stavlja na održavanje deonica puteva koji su vidno oštećeni, kako bi se sprečilo dalje propadanje i otklonila opasnost za nesmetano funkcionisanje saobraćaja. Izvođenjem ove vrste radova nastavljaja se sa kontinuiranom realizacijom projekata koji se tiču povećanja opšte bezbednosti svih učesnika u saobraćaju. Radovi na uređenju saobračajnica trenutno se izvode na deonicama puta I A reda kroz naselje Velika Greda i deonici puta Velika Greda – Hajdučica.

Savet za bezbednost saobraćaja Opštine Plandište u okviru svog godišnjeg programa unapređenja saobraćajne infrastrukture predvideo je i uređenje puteva i krpljenje udarnih rupa koji će se realizovati tokom cele godine u svim naseljenim mestima na teritoriji Opštne Plandište, izjavio je predsednik Opštine Plandište Jovan Repac.

Mole se vozači da obrate pojačanu pažnju na saobraćajnu signalizaciju na deonicama puta na kojima se izvode radovi.

 

x

Takođe pogledajte ...

JP Polet Plandište uređuje javne površine i parkove

U sklopu redovnog održavanja javnih površina i parkova na teritoriji Opštine Plandište, ...

Facebook