Plandište: Mladost sigurnim koracima ka tituli, Graničaru važni bodovi

Protekolg vikenda fudbalski klubovi iz Opštine Plandište odigrali su vrlo dobre utakmice i ostvarili odlične rezultate za nastavak prvenstva. U okviru Opštinske lige Alibunar-Plandište svakako je najzanimljivija utakmica odigrana na terenu u Velikoj Gredi, gde je domaćin Mladost iz Velike Grede odigrala odličnu utakmicu protiv ekipe iz Dobrice. U ovoj vrlo zanimljivoj utakmici koja je završena rezultatom 3:1 , oba tima taktički su odigrali odličan meč. Ekipa Mladosti iz Velike Grede uspela je da veže još jednu pobedu u nizu i učvrsti svoju lidersku poziciju u opštinskoj ligi.

Fudbalski klub Graničar iz Miletićeva napravio je odličan rezultat na domaćem terenu. U okviru 20. kola Druge južnobanatske lige Istok ekipa Graničara nadigrala je odličnu ekipu Borca iz Velikog Središta. U utakmici prepunoj obrta, odličnog fudbala, ekipa iz Miletićeva ostvarila je veliku pobedu sa rezultatom 3:2. Ova pobeda vrlo je vredna za dalji nastavak takmičenja kako bi se izborio opstanak u ligi, ali i za sticanje sigurnosti pred derbi kola za opstanak protiv ekipe Polet Izbište.

Područna fudbalska liga Pančevo u kojoj se takmiči FK Hajdučica donosi nam dobre vesti. Kao domaćini, ekipa iz Hajdučice odigrala je taktički dobru utakmicu, ali ipak je gost Sloga iz Banatskog Novog Sela odnela bod, reziltat je bio 1:1.

Nakon nekoliko i ne baš slavnih utakmica ekipa Sloge iz Plandišta ostvarila je važnu pobedu protiv poslednje plasirane ekipe Krajine iz Krajišnika, rezultatom 3:0. Vrlo važni bodovi pred utakmicu protiv Mladosti iz Omoljice koja se igra sledećeg vikenda.

Obzirom na raspored utakmica, narednog vikenda očekuje nas prava fudbalska revija u Opštini Plandište.

x

Takođe pogledajte ...

JP Polet Plandište uređuje javne površine i parkove

U sklopu redovnog održavanja javnih površina i parkova na teritoriji Opštine Plandište, ...

Facebook