Plandište: Osvajačima medalja na školskoj olimpijadi uručene specijalne nagrade

Sportski savez opštine Plandište, u saradnji sa lokalnom samoupravom organizovao je svečani prijem za osvajače medalja na 9. SOŠOV Školskoj olimpijadi koja je održana u Zrenjaninu. Uz organizatore, predstavnike Sportskog saveza, svečanom prijemu prisustvovali su Jovan Repac, predsednik Opštine Plandište, Goran Donevski, predsednik SO Plandište, treneri, sportski radnici i osvajači medalja.

“Velika mi je čast i zadovoljstvo što imam priliku da ugostim ovu zlatnu dečicu, osvajače medalja i što imam priliku da vam čestitam na velikom uspehu koji ste ostvarili. Učestvovanje na jednom ovako velikom turniru kao što je školska olimpijada predstavlja veliki uspeh, ali osvajanje medalja na ovako prestižnom takmičenju je nešto što se ne može dovoljno nahvaliti rečima. Činjenica je da se olimpijada održava svake četvrte godine, da je konkurencija izuzetno jaka, dovoljno govori o velikom uspehu koji su postigla ova deca. Opština Plandište, škole, nastavnici, klubovi i treneri sa kojima rade mogu da budu ponosni na njihove uspehe. Poslednjih godina u okviru školskog sporta ostvareni su veliki rezultati, naročito zbog činjenice što smo mala opština, ali to jasno pokazuje koliko se truda i rada ulaže u razvoj i unapređenje školskog sporta. Osvajanjem ovih medalja predstavljali su pre svega sebe, svoj rad i zalaganje, ali i školu iz koje dolaze i samu Opštinu Plandište. Želeo bih da im se zahvalim na velikom uspehu koji su postigli i što su na dostojan način predstavljali sredinu iz koje dolaze”, izjavio je Jovan Repac, predsednik Opštine Plandište.

Da podsetimo, ovaj odličan uspeh ostvarili su predstavnici ženske futsal ekipe koje su osvajači zlatne medalje i nastupale su u sledećem sastavu Simonovski Tara, Pećinovski Jovana, Janković Anđela, Prica Sandra, Caran Ana Marija i Caran Aleksandra, uz podršku trenera Kristijana NIstora, kao i predstavnici karate tima na čelu sa trenerom Zoranom Majkićem osvajanjem jedne zlatne, jedne srebrne i dve bronzane medalje.

  1. mesto i zlatnu medalju osvojio je Mladenovski Branko, učenik OŠ Jovan Jovanović Zmaj iz Hajdučice
  2. mesto i srebrnu medalju osvojila je Majkić Tamara, učenica OŠ Dositej Obradović iz Plandišta
  3. mesto i bronzanu medalju osvojila je Majkić Una učenica OŠ Dositej Obradović iz Plandišta
  4. mesto i bronzanu medalju osvojio je Rusić Stefan učenik OŠ Dositej Obradović iz Plandišta

Pored prigodnih poklona i zahvalnica, osvajači medalja i treneri dobili su vaučer u iznosu od 10 hiljada dinara za kupovinu sportske opreme kao nagradu za osvojenu zlatnu medalju i izuzetno zalaganje tokom takmičenja.

x

Takođe pogledajte ...

Repac: Razvoj poljoprivrede i turizma, budućnost opštine Plandište

Ova godina je za Opštinu Plandište dobro počela, ako se ima u ...

Facebook