SO Plandište usvojila drugi rebalans budžeta, imenovan direktor JP Polet Plandište

Odbornici Skupštine opštine Plandište, u svom 19. redovnom zasedanju, koje je održano u svečanoj sali Kulturnog centra, raspravljali su o 7 tačka dnevnog reda. Predsednik SO Plandište Goran Donevski otvorio je sednicu na kojoj je prisustvovalo 13 odbornika.

Sednici su pored odbornika, po pozivu, prisustvovali i predsednik Opštine Plandište Jovan Repac i zamenik predsednika Dušan Ćurčić, kao i načelnica opštinske uprave Aleksandra Odavić Mak.

Odbornici su tokom sednice razmatrali i usvajali odluke o postavljanju i održavanju javnih dečijih igrališta, razrešenju i imenovanju članova školskog odbora, a svakako najvažnija tačka bila je usvajanje Odluke o Drugoj izmeni i dopuni Odluke o budžetu opštine Plandište za 2022. godinu (Drugi rebalans budžeta).

U okviru odluke o izmeni i dopuni dnevnog reda, u tri dopunske tačke koje su odbornici izglasali jednoglasno, usvojen je Pravilnik o evidentiranju nepokretnosti u javnoj svojini Opštine Pladnište, Rešenje o razrešenju v.d. direktora JP Polet Plandite i usvojeno je Rešenje o imenovanju direktora JP Polet Plandište na period od 4 godine. Na predlog Veća Opštine Plandište, za direktora JP Polet Plandište imenovan je Miroslav Petrović, master menadžer, dosadašnji vršilac dužnosti direktora.

Odbornici Skupštine opštine Plandište su sve odluke usvojili jednoglasno, čime je nastavljena dobra politika razvoja i unapređenja Opštine Plandište.

 

x

Takođe pogledajte ...

Repac: Razvoj poljoprivrede i turizma, budućnost opštine Plandište

Ova godina je za Opštinu Plandište dobro počela, ako se ima u ...

Facebook