Plandište: Aktiv žena Gređanka organizovao još jednu humanitarnu akciju

Aktiv žena “Gređanka” iz Velike Grede, organizovala je još jednu humanitarnu akciju na teritoriji Opštine Planidište. Ovom prilikom, u prisustvu predsednika Opštine Plandište Jovana Repca, predstavnice aktiva žena uručile su računar i klima uređaj ambulanti u Velikoj Gredi. Primopredaji ove važne donacije prisustvovovao je i direktor Doma zdravlja dr Nebojša Drljević.

“Tokom realizacije ove akcije, Aktiv žena Gređanka se potrudilo da obezbedi sredstva za kupovinu sredstava koja su ambulanti u Velikoj Gredi bile potrebne u ovom trenutku, kako bi se unapredili i ostvarili bolji uslovi za nesmetan rad medicinskog osoblja i boravak pacijenata u ovoj ustanovi. Obzirom da je delovanje našeg udruženja pre svega humanitarnog karaktera, želeli smo da ovaj put pomoć svim radnicima i korisnicima ove ustanove, jer na taj način pokazujemo da brinemo jedni o drugima. Na ovaj način želimo da ukažemo svim našim sugrađanima da se humanitarni rad našeg udruženja polako širi na sve sfere društvene zajednice i da se trudimo da pomognemo u skladu sa našim mogućnostima. Udruženja sa teritorije Opštine Plandište nailaze na veliku podršku lokalne samouprave, bez čije pomoći svakako ne bi mogli i na tome im dugujemo veliku zahvalnost”, istakla je Nadežda Milanović, predstavnica Aktiva žena Gređanka.

“Pored donacije koja je uručena ambulanti u Velikoj Gredi, predstavnici udruženja istu donaciju uručili su i ambulanti u Hajdučici. Aktiv žena Gređanka tokom cele godine sprovodi humanitarne akcije različitog karaktera i sadržaja, čime se aktivno rade na unapređenju humanitarnog rada u našoj opštini. Ovo je još jedan lep primer odlične saradnje lokalne samouprave i predstavnika udruženja koja deluju na teritoriji naše opštine i nadam se da će ovakve humanitarne akcije da podstaknu i druga udruženja da se aktivno uključe u humanitarni rad”, istakao je Jovan Repac, predsednik Opštine Plandište

x

Takođe pogledajte ...

Repac: Razvoj poljoprivrede i turizma, budućnost opštine Plandište

Ova godina je za Opštinu Plandište dobro počela, ako se ima u ...

Facebook