Lista „Aleksandar Vučić – Plandište sutra” ubedljivo pobedila na izborima u opštini Plandište!

Dragi sugrađani, sa velikim zadovoljstvom i ponosom obaveštavamo vas da je lista „Aleksandar Vučić – Plandište sutra” ostvarila ubedljivu pobedu na lokalnim izborima u opštini Plandište. Ova pobeda je ostvarena zahvaljujući vašoj podršci i poverenju koje ste nam ukazali, saopštio je Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Plandištu.

„Lista „Aleksandar Vučić – Plandište sutra” osvojila je 61,06% glasova, što nam je donelo 13 od ukupno 19 mandata u opštinskom parlamentu. Ovaj izuzetan rezultat predstavlja jasan znak da su građani prepoznali naš rad, trud i posvećenost razvoju naše opštine.

Zahvaljujemo se svim građanima koji su izašli na izbore i svojim glasom doprineli ovoj pobedi.

Vaša podrška nam daje dodatnu snagu da nastavimo da radimo na unapređenju kvaliteta života u našoj zajednici. Posebno se zahvaljujemo svim članovima i simpatizerima naše liste koji su uložili ogroman trud tokom kampanje.

Ova pobeda je naš zajednički uspeh, i pozivamo sve političke aktere na saradnju kako bismo zajedno gradili bolju budućnost za sve nas. Pred nama je puno posla, ali verujemo da ćemo zajedničkim snagama ostvariti sve ciljeve koje smo postavili.

Još jednom, hvala vam na poverenju i podršci!“, saopštio je OO SNS Plandište.

x

Takođe pogledajte ...

Nova oprema za karatiste Plandišta: Odobrena sredstva za Karate klub Agrobanat

U okviru realizacije Konkursa za finansiranje posebnog programa kojim se doprinosi razvoju ...