Miroslav Petrović izabran za novog predsednika Opštinskog odbora SNS Plandište

Izborna skupština Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Plandištu održana je u Svečanoj sali Doma kulture Vuk Karadžić Plandište, a jednoglasno je za predsednika izabran Miroslav Petrović.

U izbornom procesu učestvovali su akreditovani članovi stranke po funkciji i delegati, koji su prethodno birani u mesnim odborima Srpske napredne stranke Plandište. U radu je učestvovao 31 delegat.

Delegati su izneli jedinstven stav da za predsednika Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Plandište bude izabran Miroslav Petrović.

Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam na ovoj izbornoj skupštini izabran za predsednika Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Plandište.

Biti predsednik Opštinskog odbora je velika čast, ali ujedno i velika odgovornost za ostvarenje ciljeva i zadataka koji su pred nama, i zato ću se truditi i vredno raditi da opravdam vaše poverenje.

Trudiću se da u narednom periodu budem otvoren i dostupan svim građanima opštine Plandište, zajedno sa svojim kolegama, za svaki vid razgovora i realnu procenu i rešavanje problema koje naši sugrađani imaju.

Zahvaljujući politici koju vodi naš predsednik gospodin Aleksandar Vučić i njegovom sistemu rada i zalaganju je nešto što treba da sprovedemo u našem opštinskom odboru.

Srpska napredna stranka, koju predvodi naš predsednik gospodin Aleksandar Vučić, zastupa politiku mira, stabilnosti, vojne neutralnosti i jedina može da održi stabilan kurs broda zvanog Srbija u ovom nestabilnom vremenu.

Pred nama su veliki ciljevi i zadaci koje možemo ostvariti samo vrednim i predanim radom, rekao je Miroslav Petrović, predsednik OO SNS Plandište.

x

Takođe pogledajte ...

Bogatstvo folklora predstavljeno na Opštinskoj smotri u Plandištu

Kulturno obrazovni centar Vuk Karadžić Plandište, pod pokroviteljstvom loklane samouprave Opštine Plandište, ...