Podela paketića za decu u Plandištu

U sali Kulturnog centra u Plandištu dana 24.12.2019. godine sa početkom u 11 časova organizovana je podela paketića za decu, pod pokroviteljstvom Opštine Plandište.

Ovogodišnji Deda Mrazov karavan obradovao je pored dece indirektnih budžetskih korisnika i decu socijalno ugroženog stanovništva kojima paketići nisu obezbeđeni putem drugih ustanova ili organizacija.

U prepunoj sali mališani su sa velikom radošću i širokim osmesima preuzimali paketiće, slikali se sa Deda Mrazom i iskazivali želje za predstojeće Novogodišnje i Božićne praznike.

Uz veliko angažovanje radnika kulturnog centra, kroz pesmu i igru, svi su se maksimalno potrudili da da deci obezbede jedan nezaboravni novogodnišnji dan.

Podeli paketića prisustvovali su i predstavnici lokalne samouprave, na čelu sa predsednikom Opštine Plandište Repac Jovanom i pomoćnikom Ćurčić Dušanom, koji su se potrudili da svakom mališanu dodele paketić.

Veliko mi je zadovoljstvo što sam danas ovde i što imamo priliku da usrećimo ovoliki broj dece. Posebno mi je drago što smo uspeli da i ove godine obezbedimo paketiće za pripadnike romske nacionalne zajednice i decu socijalno ugorženih porodica.

Do sada smo podelili ukupno 210 paketića i ovo je za Opštinu Plandište jedan veliki podstrek za dalji rad, jer ovolika radost i sreća može samo da nam bude pokretačka snaga za budućnost, izjavio je predsednik Opštine Plandište Jovan Repac.

 

x

Takođe pogledajte ...

Veliko priznanje za KK Agrobanat, Pinter Aron nosilac majstorskog zvanja u karateu

Sredina jula meseca je rezervisana za jedan od najpopularnijih karate kampova u ...