SNS Plandište: Zajedno sa građanima gradimo lokalnu politiku

Članovi Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Plandište i Mesnih odbora Velika Greda i Hajdučica organizovali su štand u centru Velike Grede i Hajdučice i tu priliku iskoristili da porazgovaraju sa građanima ovih naseljenih mesta.

Meštani Hajdučice i Velike Grede imali su priliku da razgovaraju funkcionerima Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Plandište, predsednikom OO SNS Plandište Miroslavom Petrovićem, članovima stranke i aktivistima. Prilikom razgovora sa svojim sugrađanima aktivisti i članovi OO SNS Plandište delili su promotivni materijal i Informator.

„I ove nedelje članovi opštinskog odbora Srpske napredne stranke Plandište organizovali su štand, ovoga puta u naseljima Hajdučica i Velika Greda, s ciljem da porazgovaraju sa svojim sugrađanima, da saslušaju predloge, zahteve i molbe za dalje unapređenje naše opštine. U srdačnom razgovoru sa našim sugrađanima porazgovarali smo o temama koje su vrlo bitne za Opštinu Plandište i sve njene građane i na sve molbe i zahteve potrudićemo se da odgovorimo u što kraćem roku. Druženje sa našim prijateljima iskoristili smo i da im se zahvalimo na velikoj podršci koju pružaju našem predsedniku Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci. I narednog vikenda će članovi opštinskog odbora biti prisutni u selima na teritoriji Opštine Plandište, kako bi razgovarali sa našim sugrađanima o svim bitnim temama za unapređenje i razvoj Opštine Plandište“, istakao je Miroslav Petrović, predsednik OO SNS Plandište.

x

Takođe pogledajte ...

Domu u Starom Lecu uručena donacija Banke hrane Vojvodine

Domu za duševno obolela lica 1.Oktobar iz Starog Leca je zahvaljujući odličnoj ...