SRBIJO, JA SAM MAKSIM IZ KALIFORNIJE: Majku sam izgubio sa 11 godina! TRAŽIM SVOG TATU, samo ove 3 stvari znam o NJEMU

Majka Snežana Kovačević (poznatija pod nadimcima Sendi, Nena i Kovač) rođena je 6. oktobra 1961. godine na Senjaku u Beogradu. Išla je u osnovnu školu „Branko Parać“ i srednju Pravno-birotehničku u Beogradu. Neko vreme je radila u „Jugolaboratoriji“. U Kaliforniju je otišla na početku trudnoće, pa se tako Maksim rodio u Los Anđelesu 16. avgusta 1997. godine.

– Kada sam imao sedam godina majka se razbolela, pa nas je Centar za socijalni rad razdvojio, a kada je umrla imao sam 11 godina, to je bilo 2008.- kaže mladić i dodaje da su se 1999. godine vratili u Beograd, kada je Maksim imao dve godine.

Ono što smatra da bi pomoglo da dođe do nekakvih informacija jesu adrese na kojima je njegova majka Snežana stanovala pre i posle njegovog rođenja:

Senjačka 34, Senjak, Beograd;

Vukasovićeva 74, Kanarevo brdo, Beograd

Gandijeva ulica na Novom Beogradu.

„Ako pronađem tatu reagovaću smireno. Ja već dugo tražim po svojoj prošlosti. Dosta rođaka sa mamine strane, njenih prijatelja i porodice upoznao sam tokom potrage koja traje od moje osamnaeste godine“, kaže mladić.

Dodaje da bi mu svaka informacija bila od značaja, pa ukoliko neko zna nešto što bi mu pomoglo u potrazi može da se javi na njegov Fejsbuk i Instagram profil.

Izvor Kurir

 

x

Takođe pogledajte ...

Nova oprema za karatiste Plandišta: Odobrena sredstva za Karate klub Agrobanat

U okviru realizacije Konkursa za finansiranje posebnog programa kojim se doprinosi razvoju ...