Hajdučica: Nova stolarija na lovačkom domu

U naseljenom mestu Hajdučica nastavljeno je sa realizacijom projekta sanacije objekta Lovačkog doma. Trenutno se izvode radovi na uređenju prostorija i sanaciji unatrašnjih delova zgrade, postavljanju vrata i prozora od PVC, sa krajnjim ciljem da se objekat u potpunosti prilagodi potrebama korisnika ovog naseljenog mesta.

„Zahvaljujući angažmanu članova lovačkog društva Vidra iz Hajdučice i članova FK Hajdučica, radovi na uređenju lovačkog doma polako ali sigurno se privode kraju. Sopstvenim snagama uz veliku volju i želju naši meštani ulažu značajan napor da opreme i urede prostorije koje su svima od velikog značaja. Možda ovo nekome nisu veliki radovi, niti značajne investivije, ali za meštane našeg sela svakako jesu.

Ovo je objekat koji koriste svi meštani, objekat u kom boravi i naša omladina, ovo je objekat širokih namena i zato zajedničkim snagama se trudimo da naše mesto i objekte u njemu sačuvamo od propadanja i svim meštanima omogućimo njihovo korišćenje“, istakao je Aca Anđelovski, predsednik Saveta MZ Hajdučica.

x

Takođe pogledajte ...

Bogatstvo folklora predstavljeno na Opštinskoj smotri u Plandištu

Kulturno obrazovni centar Vuk Karadžić Plandište, pod pokroviteljstvom loklane samouprave Opštine Plandište, ...