Plandište: Prvo mesto za Milicu Škorić na republičkom takmičenju iz ekonomije

Učenica četvrte godine sredne škole, školskog centra Nikola Tesla iz Vršaca, Milica Škorić, rodom iz Plandišta, ostvarila je do sada najveći uspeh osvajanjem prvog mesta na ovogodišnjem Republičkom takmičenju iz ekonomije.

Na Republičkom takmičenju iz ekonomije, koje je održano u Beogradu, Milica Škorić iz Plandišta osvojila je prvo mesto sa osvojenih neverovatnih maksimalnih 100 bodova. Milica Škorić učenik je četvrte godine srednje škole Nikola Tesla u Vršcu, smer finansijski administrator. Svojm uspehom i osvajanjem prvog mesta na republičkom takmičenju Milica je ispisala nove stranice u istoriji republičkih takmičenja iz oblasti ekonomije.

Kao nagradu za osvojeno prvo mesto Milica je od Fakulteta društvenih nauka dobila besplatno četvorogodišnje studiranje i upis bez prijemnog ispita a njen mentor profesor Boban Đorđević kao nagradu dodelio joj je besplatan upis na master studije. Veliki uspeh i prestižne nagrade plod su vrlo predanog i požrtvovanog rada Milice i njenih mentora. Na ovaj veliki uspeh ponosni su svi u Opštini Plandište i srdačno joj žele da nastavi stazama uspeha i da bude najuspešniji student ekonomskog fakulteta.

U dosadašnjem takmičenju, Milica je ostvarila veliki uspeh osvajanjem prvih mesta na školskom, opštinskom i okružnom takmičenju, što je s pravom kvalifikovalo na završno, republičko takmičenje u Beogradu. Milica Škorić, rodom iz Plandišta, nosilac je i Vukove diplome, i u osnovnoj i sada u srednjoj školi. Veliki uspeh za Milicu i veliki ponos za njenu porodicu, nastavnike i mentore.

x

Takođe pogledajte ...

Bogatstvo folklora predstavljeno na Opštinskoj smotri u Plandištu

Kulturno obrazovni centar Vuk Karadžić Plandište, pod pokroviteljstvom loklane samouprave Opštine Plandište, ...