Počela izgradnja kapele u Velikom Gaju

Povoljne vremenske uslove i visoke temperature za ovo doba godine, izvođači radova u opštini Plandište iskoristili su za početak radova na izgradnji kapele u naseljenom mestu Veliki Gaj.

Početak radova teče prema utvrđenoj dinamici, trenutno se izvode grubi građevinski radovi na betoniranju stopa i izlivanju temelja. Vrednost realizacije projekta je oko 9 miliona dinara.

Početak radova obišao je i predsednik opštine Plandište Jovan Repac i tom prilikom je istakao da je realizacija ovakvih projekata veoma važna kako za Opštinu Plandište tako i za meštane naseljenog mesta Veliki Gaj.

Izgradnjom kapele u Velikom Gaju nastavljamo sa realizacijom velikih projekata u našoj opštini. Kapela u Velikom Gaju je još jedna u nizu objekata ove namene koju gradimo, nakon uspešno završenih projekata izgradnji kapele u Baricama i Miletićevu.

U narednom periodu planiramo da izgradimo i kapelu u naselju Margita.

Lokalna samouprava vodi odgovornu politiku i radi na poboljšanju uslova života svih njenih građana. Ovakvi objekti su potrebni svakom selu i stoga ćemo se truditi da u što kraćem roku realizujemo ovakve projekte, jer je to od opšteg interesa za sve građane Opštine Plandište, izjavio je predsednik Opštine Plandište Jovan Repac.

x

Takođe pogledajte ...

Plandište: Kuća na selu za još jednu porodicu, novi dom za Jelisavčiće

Opština Plandište, u saradnji sa Ministarstvom za brigu o selu, nastavila je ...