SVETOSAVSKI PAKETIĆI ZA MALIŠANE U OPŠTINI PLANDIŠTE

Nastavljajući društveno odgovorno poslovanje, komapnija Gaspromnjeft donirala je 55 paketića Centru za socijalni rad opštine Plandište. Ovo je peta godina kako kompanija obezbeđuje poklone za decu iz sistema socijalne zaštite, a Centar za socijalni rad podeliće ih ovih dana najugroženijima.

„Centar za socijalni rad odlučio je da paketiće podeli deci sa invaliditetom i smetnjama u razvoju, deci koja su preživela nasilje, deca čiji su roditelji lica sa invaliditetom, i deci bez roditeljskog staranja. Ta deca su, nažalost, takoreći – nevidljiva, za njih je to posebna radost, i želimo da baš njih usrećimo, pa smo odlučili da paketiće dobiju svi do 18 godina starosti“, objašnjava direktorka Centra za socijalni rad Đurđevka Tafra.

„I Opština Plandište obezbedila je 100 paketića za decu iz sistema socijalne zaštite, pa ćemo tokom ove nedelje posetiti i u Dom za decu bez roditeljskog staranja „Vera Radivojević“ u Beloj Crkvi, gde ima dosta naše dece, i decu na hraniteljstvu.

S obzirom na to da nam Gaspromnjeft paketiće uvek obezbedi nakon božićnih i novogodišnjih praznika, mi volimo da kažemo da su ovo pokloni za Svetog Savu“, zaključuje Tafra.

 

x

Takođe pogledajte ...

Nova oprema za karatiste Plandišta: Odobrena sredstva za Karate klub Agrobanat

U okviru realizacije Konkursa za finansiranje posebnog programa kojim se doprinosi razvoju ...