Derbi u Margiti, Hajdučica gostuje u Pavlišu, Sloga protiv Alibunara

U okviru 3. kola Područne fudbalske lige Pančevo ekipa Sloge iz Plandišta gostuje vrlo neugodnoj ekipi Budućnost iz Alibunara. Ekipa Sloge se nalazi vrlo lošoj formi, pritisak fudbalske javnosti je sve veći.

Iako se ni ekipa Alibunara ne nalazi u zavidnoj poziciji, start šampionata nije doneo očekivane rezultate ni za jedan ni za drugi tim. Ni ekipi iz Alibunara ne cvetaju ruže na startu, ali poznavaoci fudbala bi rekli da se ipak nalaze u boljoj poziciji obzirom da igraju na domaćem terenu. Svakako biće ovo vrlo zanimljiv meč u kom ekipa Sloge ima prioritet pobede ukoliko želi da podigne energiju u svom timu i okrene tok sezone u svoju korist.

Ekipa Hajdučice svoju utakmicu igra na gostovanju ekipi Crvena Zvezda iz Pavliša. Nakon odličnog starta, ekipa iz Hajdučice doživela je vrlo neugodan poraz na domaćem terenu i sad se nalazi u vrlo teškoj situaciji na ovom gostovanju. Kvaliteta sigurno ima, ali i ekipa iz Pavliša je ojačala svoj igrački kadar tako da je garantovan odličan fudbal u kom će ishod biti neizvestan do samog kraja meča.

U okviru 2. kola Druge južnobanatske lige Istok ekipa Sloge iz Margite na domaćem terenu dočekuje ekipu Banat iz Dupljaje. Loš start i neugodan poraz od odlične ekipe iz Kuštilja mora se što pre zaboraviti i u na domaćem terenu dati maksimum. Ekipa iz Dupljaje dovela je nekoliko kvalitetnih i iskusnih pojačanja, ali su i pored toga svesni da margićani igraju odličan fudbal na domaćem terenu. Biće ovo vrlo zanimljiva utakmica.

x

Takođe pogledajte ...

Domu u Starom Lecu uručena donacija Banke hrane Vojvodine

Domu za duševno obolela lica 1.Oktobar iz Starog Leca je zahvaljujući odličnoj ...