Domu za duševno obolela lica 1. Oktobar Stari Lec uručena plaketa

Obeležavanje Nacionalnog dana doborovoljnih davalaca krvi, koje je svečano obeleženo u svečanom holu zgrade Pokrajinske vlade Vojvodine, i ove godine okupilo je veliki broj ustanova i organizacija kojima su predstavnici Crvenog krsta uručili zahvalnice i plakete za doprinos u razvoju dobrovoljnog davalaštva krvi.

Jedna od ustanova kojoj je uručeno priznanje i zahvalnica je i Dom za duševno obolela lica 1. Oktobar Stari Lec. Svečanom uručenju zahvalnice i plakete ispred ustanove prisustvovali su Izabela Jovanović, direktorka Doma i Slađana Angelovski.

„Ova zahvalnica predstavlja veliku čast za našu ustanovu i veliko priznanje za sve ono što radimo tokom godina, a tiče se pre svega poboljšanja kvaliteta usluga koje pružamo našim korisnicima i pažnje koju posvećujemo u svom radu sa njima. Ovo je još jedna u nizu potvrda da smo na pravom putu. Posebno bih se zahvalila svim predstavnicima naše ustanove i radnicima koji su organizovali i učestvovali u mnogobrojnim akcijama dobrovoljnog davanja krvi u našoj ustanovi. Dom za duševno obolela lica u Starom Lecu svake godine daje svoj nesebični i veliki doprinos u unapređenju i razvoju doborovoljnog davalaštva krvi“, istakla je Izabela Jovanović, direktorka Doma za duševno obolela lica 1. Oktobar iz Starog Leca.

 

x

Takođe pogledajte ...

Nova oprema za karatiste Plandišta: Odobrena sredstva za Karate klub Agrobanat

U okviru realizacije Konkursa za finansiranje posebnog programa kojim se doprinosi razvoju ...