FK Sloga Plandište organizuje humanitarnu aukciju, dres kapitena Lazarevića na ceni

Fudbalski klub Sloga iz Plandišta, u sklopu akcije prikupljanja novogodišnjih paketića za decu na Kosovu i Metohiji, organizovala je nesvakidašnju i vrlo interesantnu humanitarnu akciju sa ciljem prikupljanja novčanih sredstava za kupovinu paketića.

U okviru akcije “Slatkiš na dar”, uprava FK Sloge iz Plandišta pokrenula je humanitarnu licitaciju u kojoj je na aukciju stavljen dres kapitena i najboljeg fudbalera ovog tima, Dejana Lazarevića.

Humanitarna licitacija je pokrenuta na facebook stranici ovog fudbalskog kluba sa ciljem da se prikupi što više paketića i na taj način doprinese uspehu ove novogodišnje akcije.

Dejan Lazarević, kapiten tima i jedan od glavnih nosilaca ove ekipe, godinama važi za jednog od najboljih pojedinaca u regionalnom takmičenju, Vojvođanskog ligi, a preme rečima fudbalskih stručnjaka i šire. Harizma, požrtvovanost, fudbalski kvaliteti, ponašanje na terenu, ali i van njega, govore o velikom čoveku, koji je svoje uspehe podredio uspehu tima, onako kako to odlikuje velike ljude.

Zato i ne čudi što se uprava kluba odlučila da na humanitarnu aukciju ponudi baš njegov dres, koji bez svake sumnje zaslužuje da svoje mesto nađe u ispisanim stranicama fudbalske istorije Opštine Plandište. Ako ne, i da zauzme sam vrh.

 

x

Takođe pogledajte ...

Predsednik Opštine Plandište uručio vrednu opremu Policijskoj stanici

Savet za bezbednost saobraćaja Opštine Plandište, na čelu sa predsednikom Jovanom Repcom ...

Facebook