Ima li lepše na Badnji dan: Svečano uručene stipendije najboljim studentima Plandišta

Predsednik Opštine Plandište Jovan Repac svečano je uručio ugovore najboljim studentima sa teritorije Opštine Plandište koji su tokom studiranja ostvarili prosek preko 8,5.

Svečanom potpisivanju ugovora prisustvovali su i predsednik lokalnog parlametna Ljubomir Rakić, kao i predstavnici komisije za dodelu novčanih pomoći najboljim studentima Jelena Leontijević i Magdalena Tošić.

Ove godine Opština Plandište je nagradila ukupno 34 studenata, osnovnih, master i doktorskih studija, sa stipendijom u iznosu od 80.000 dinara. Sredstva za realizaciju ovog konkursa obezbeđena su iz budžeta lokalne samouprave.

“Velika mi je čast i zadovoljstvo što smo se okupili danas i što imam priliku da vas pozdravim i uručim Ugovore o dodeli stipendije studentima koji su do sada pokazali zavidni nivo znanja i uspeha. Jako mi je drago što imam priliku da vam se zahvalim u ime Opštine Plandište i u svoje lično ime, za sav rad i trud koji ulažete u procesu studiranja, za veliku požrtvovanost i upornost, jer vi predstavljate ambasadore naše opštine i vi ste njena budućnost. Na ovim svečanostima često viđamo poznata lice, koja iz godine u godinu ostvaruju veliki uspeh i samim tim imaju priliku da se tim uspehom i pohvale i daju podstrek mlađim kolegama da budu uporni u tom procesu sticanja diplomskog zvanja. Želeo bih da vam čestitam novogodišnje i Božićne praznike, da vam poželim sve najlepše, a pre svega da budete uporni i istrajni na tom putu kojim sada koračate i da ponosno nosite zvanje koje ste izabrali i za koje ste se školovali”, istakao je Jovan Repac, predsednik Opštine Plandište.

x

Takođe pogledajte ...

Nova oprema za karatiste Plandišta: Odobrena sredstva za Karate klub Agrobanat

U okviru realizacije Konkursa za finansiranje posebnog programa kojim se doprinosi razvoju ...