Karate klub Agrobanat dobio još jednog majstora karatea, Stefan Rusić nosilac crnog pojasa

Karate klub Agrobanat iz Plandišta u svom bogatom opusu medalja, priznanja, trofeja sa domaćih i međunarodnih takmičenja, od ovog leta može da se pohvali da među svojim redovima ima još jednog člana u zvanju master karatea.

Jedan od najuspešnihih aktuelnih takmičara ovog kluba u muškoj konkurenciji, Stefan Rusić uspešno je položio test za majstora karatea 1. dan.

Jedan od najprestižnijih karate kampova održava se u Apatinu, gradu koji već 25 godina predstavlja mesto gde pored trenažnih aktivnosti samih reprezentativaca, okuplja se ogroman broj trenera, koji kroz razmenu svojih iskustava i trenažno edukativni rad upotpunjuju svoje znanje, kako bi adekvatno mogli da odgovore svim zahtevima modernog sporta.

Karate klub Agrobanat Plandište je dugi niz godina prisutan na karate kampu u Apatinu, pa tako i ove godine, na kampu su bili naši takmičari: Majkić Tamara, Majkić Una, Stefan Rusić i Pinter Aron. Ove godine kamp je prošlo više od 140 takmičara i sportskih radnika. U toku održavanja kampa, Karate savez Vojvodine, sprovodi i sva potrebna licenciranja i polaganja kako za sudije, trenere, ispitivače i menadžere, tako i za braon pojas i za majstorska zvanja – crni pojas od 1 do 5 dana, što je po zakonu u nadležnosti karate saveza. Ove godine licence su dobili članovi kluba Majkić Zoran, Milekić Ana i Majkić Tamara.

Kao deo karate kampa i ove godine organizovano je polaganje za braon pojas i za crni pojas od 1 do 5 dana. Stefan Rusić, član karate kluba Agrobanat, uspešno je uradio test i sasvim zasluženo poneo zvanje majstor karatea 1. dan.

Karate klub Agrobanat se neizmerno ponosi svojim takmičarima i pokušava da pored rezultatskog segmenta, razvija i snažnu edukativnu funkciju, uči i usavršava svoje članove kroz razne seminare i edukacije, stoga i ne čudi što zavidan broj takmičara ovog kluba nosi crni pojas, odnosno majstorsko zvanje u karateu.

Karate klub u narednom periodu neumorno nastavlja sa sprovođenjem svog plana i programa, koji u toku letnjeg perioda obuhvata veliki broj reprezentativnih obaveza kako bi se što adekvatnije pripremili za drugi deo sezone i nastavili sa postizanjem vrhunskih rezultata.

x

Takođe pogledajte ...

Predsednik Opštine Plandište uručio vrednu opremu Policijskoj stanici

Savet za bezbednost saobraćaja Opštine Plandište, na čelu sa predsednikom Jovanom Repcom ...

Facebook