Karate klub Agrobanat domaćin reprezentativnog kampa

Opština Plandište i karate klub „Agrobanat“ Plandište, proteklog vikenda bili su domaćini kadetsko – juniorskom kata timu reprezentacije Srbije. Tokom ovog mini kampa odrađene su celodnevne aktivnosti u okviru pripremnog reprezentativnog ciklusa.

Kata tim reprezentacije Srbije, u sastavu Grbić Gordana, Stupar Dunja i Majkić Tamara, čine tri vrhunske takmičarke koje su višestruki osvajači medalja kako na domaćim tako i na međunarodnim takmičenjima.

Trenažne aktivnosti sproveli su selektor reprezentacije Srbije u katama Ivan Kunevski i trener karate kluba „AGROBANAT“ Majkić Zoran.

Selektor reprezentativnog kata tima, Ivan Kunevski rodom je iz Plandišta, sa karateom je počeo da se bavi u karate klubu „AGROBANAT“ iz Plandišta i dugo godina je nosio grb ovog kluba, a danas ima svoju karate akademiju „Bušido“ koja vrlo uspešno priprema mlade takmičare u Bačkoj Palanci.

Opština Plandište i karate klub, kao i uvek do sada su se pokazali kao vrhunski domaćini na prvom mestu. Reprezentativkama su obezbeđeni svi preduslovi za kvalitetno obavljanje trenažnog procesa. Klub poseduje sve neophodne uslove za pripreme jednog ovakvog kvalitetnog tima, jer pored vrhunske sale u kojoj treniraju takmičari karate kluba, tu je i raznolika paleta rekvizita koji su neophodni u sprovođenju trenažnih procesa koje zahtevaju takmičenja za koja se ovaj tim sprema.

Posle napornih treninga koji su organizovani, nastavljeno je prijatno druženje članova tima, koji je osnovni preduslov za vrhunski rezultat. Pripreme koje su sprovedene u Plandištu su deo sveobuhvatnog plana priprema ovog reprezentativnog tima.

Tim nastavlja sa intenzivnim pripremama koje ih očekuju već narednog vikenda, a potom će se svi zajedno sastati na nacionalnom kampu u Apatinu, da bi potom krajem avgusta meseca nastavili sa pripremama na kampu na Tari. Velika međunarodna takmičenja za koja se ovaj tim u narednom periodu sprema, prvenstvo Balkana kao i prvenstvo Evrope, zahteva konstantan rad i zalaganje koji svakako ne izostaje za ovakve takmičarke.

x

Takođe pogledajte ...

Predsednik Opštine Plandište uručio vrednu opremu Policijskoj stanici

Savet za bezbednost saobraćaja Opštine Plandište, na čelu sa predsednikom Jovanom Repcom ...

Facebook