Manifestacija u sportskom ribolovu za decu Dani Ribara „Plandište 2023“

Kao što smo i najavili, na ribnjaku Bager je u subotu 8. jula održana je tradicionalna Manifestacija u sportskom ribolovu za decu, Dani Ribara „Plandište 2023.“. Po lepom i nešto toplijem vremenu za takmičenje se prijavilo 41 dečak i 10 devojčica.
U dvosatnom nadmetanju, uz prisustvo brižnih roditelja, ali i rodbine kao i posetioca mališani su postigli sledeće rezultate:

Dečaci:
1. mesto Kristijan Kolarik, Janošik – 875 g
2. mesto Ognjen Ramović, Plandište – 750 g
3. mesto Stefan Ramović, Plandište – 535 g

Devojčice:
1. mesto Mila Marčeta, Plandište – 345 g
2. mesto Dunja Lunc, Plandište – 205 g
3. mesto Milica Pećinovski, Plandište – 105 g

Već po tradiciji, svi učesnici takmičenja dobili su po štap za pecanje, majicu i zahvalnicu, a najboljima zaslužene medalje podelila je Tijana Štiglic, direktorka Kulturno obrazovnog centra „Vuk Karadžić“ iz Plandišta, koji je i suorganizator ove manifastacije.

Ova dečja ribolovačka manifestacija bila je i ovaj put jako dobro organizovana, a Ribnjak Bager je još jednom dokazao svoje prednosti za organizaciju ovakvih takmičenja i Udruženju ribara „Bager“ iz Plandišta i ovaj put odajemo puno priznanje za stanje ribnjaka i odličnu organizaciju

Ovom prilikom odajemo zahvalnost svim takmičarima na fer ponašanju, prisutnim roditeljima za brigu o svojoj deci, posmatračima i gostima, kao i lokalnoj samoupravi u Plandištu koja je omogućila ovo takmičenje.

x

Takođe pogledajte ...

Nova oprema za karatiste Plandišta: Odobrena sredstva za Karate klub Agrobanat

U okviru realizacije Konkursa za finansiranje posebnog programa kojim se doprinosi razvoju ...