NAJAVA 32. SEDNICE SKUPŠTINE OPŠTINE PLANDIŠTE

Nova, 32. sednica Skupštine opštine Plandište zakazana je za utorak, 01.10.2019. godine. Za dnevni red predstojeće sednice predloženo je 15 tačaka. Odbornici će prvo razmatrati Predlog Predlog Rešenja o prestanku mandata odbornika u Skupštini opštine Plandište a nakon toga slede Predlog Rešenja o potvrđivanju mandata odbornika u Skupštini opštine Plandište, izbor člana Opštinskog veća opštine Plandište, Davanje Mišljenja na primedbe Predsednika opštine Plandište na čl. 4. Nacrta zakona o izmenama i dopuna Zakona o teritorijalnoj organizaciji Republike Srbije dostavljene Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave.

Odbornice će na 32.sednici SO Plandište  razmatrati Izveštaj o izvršenju Odluke o budžetu Opštine Plandište za 2019. godinu za period januar-jun 2019. godine, predlog Odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine Plandište za 2019. godinu (treći dopunski budžet) kao i Predlog Odluke o izmeni Odluke o organizaciji Opštinske uprave opštine Plandište, Predlog Odluke  o izmenama i dopunama Odluke o platama, dodacima, naknadama i drugim primanjima izabranih, imenovanih i postavljenih lica u opštini Plandište.

Na dnevnom redu su i Predlog Odluke  o izradi izmena i dopuna Plana generalne regulacije naselja Plandište, razmatranje Izveštaja o poslovanju sa Izveštajem za utrošena sredstva iz budžeta opštine Plandište i Finansijskog izveštaja JP „Polet“ Plandište za 2018.godinu, razmatranje Izveštaja o radu  Predškolske ustanove  „Srećno detinjstvo“ Plandište za školsku 2018/2019 godinu, razmatranje Godišnjeg plana rada Predškolske ustanove „Srećno detinjstvo“ Plandište za školsku 2019/2020 godinu, Predlog Rešenja o razrešenju predsednika Komisije za predstavke i žalbe i Predlog Rešenja o izboru predsednice Komisije za predstavke i žalbe.

Poslednja tačka su Odbornička pitanja.

 

x

Takođe pogledajte ...

Bogatstvo folklora predstavljeno na Opštinskoj smotri u Plandištu

Kulturno obrazovni centar Vuk Karadžić Plandište, pod pokroviteljstvom loklane samouprave Opštine Plandište, ...