Novogodišnji bazar u Plandištu! (FOTO)

Udruženje žena Jefimija iz Plandišta, u saradnji sa udruženjima žena i penzionera iz Plandišta, Velike Grede, Margite, Boke, Gudurice, Vršca i Hajdučice organizovali su sedmi put za redom tradicionalnu manifestaciju Novogodišnji bazar u prostorijama Kulturnog centra u Plandištu.

Ova tradicionalna manifestacija okupila je udruženja sa teritorije Opštine Plandište sa ciljem da se građanima Opštine Plandište ponude neki lepi pokloni i ukrasi pred novogodišnje praznike, da se sumiraju utisci sa izložbi koja su udruženja posećivala tokom godine i kao i svake godine prezentuju radovi narodnih rukotvorina, predmeta starih zanata, novogodišnjih đakonija i sve ono što predstojeće praznike čini lepšim.

Zahvalila bih se svim udruženjima sa teritorije Opštine Plandište koja su se odazvala našem pozivu i našim dragim gostima i prijateljima iz susednih opština koji su upriličili ovaj događaj.

Udruženje žena Jefimija iz Pladništa, zajedno sa ostalim udruženjima iz naše opštine, tokom cele godine organizuje manifestacije sa ciljem da se na najbolji način predstave rukotovrine, umetnička dela, stari zanati i specijaliteti veštih ruku naših domaćica, radi očuvanja tradicije, kulture i običaja koji se neguju u našem okruženju. Zbog svega što ova manifestacija pruža, zbog sve te pozitivne energije i ljubavi koju sa sobom nosi, trudimo se da je očuvamo i svake godine ulepšavamo, izjavila je Nataša Bajić, predstavnica Udruženja žena Jefimija.

 

Pogledajte slike

rpt

rpt

rpt

rpt

rpt

rpt

rpt

rpt

rpt

rpt

rpt

x

Takođe pogledajte ...

Memorijalni carp cup Urban Bane Štiglic 27. i 28. jula

U subotu i nedelju 27. i 28. jula sa početkom u 8 ...