Novogodišnji bazar u Plandištu

U susret novogodišnjim praznicima, sa puno elana i dobre volje, Unija žena Opštine Plandište organizovala je Novogodišnji bazar u prostorijama Kulturnog centra u Plandištu.

Učešće na ovogodišnjem bazaru uzelo je nekoliko udruženja kako iz Opštine Plandište, Vršca, Alibunara, Vladimirovca, Dete.

U prazničnom duhu, udruženja su, svako na svoj način, uredila štandove kako bi na najlepši način prezentovali sve one darove, rukotvorine, stare zanate i običaje koji se neguju u njihovom okruženju.

Predsednica Unije žena Opštine Plandište Nataša Bajić izrazila je veliko zadovoljstvo odzivom kako brojem izlagača tako i posetiocima koji su sa oduševljenjem uživali prezentovanim radovima, specijalitetima, novogodisnjim poklonima i svemu onom što su vredne ruke naših majstora napravile.

Posebnu zahvalnost ukazala je predseniku Opštine Plandište Jovanu Repcu i njegovim saradnicima ne samo što su svojim prisustvom uveličali ovaj dogadjaj, vec i što pomažu udruženjima na teritoriji Opštine Plandište kako bi nesmetano funkcionisala i radila na očuvanju kulture i tradicije naše opštine.

 

x

Takođe pogledajte ...

Domu u Starom Lecu uručena donacija Banke hrane Vojvodine

Domu za duševno obolela lica 1.Oktobar iz Starog Leca je zahvaljujući odličnoj ...