Odbojkašice Plandišta ostvarile polovičan uspeh na domaćem terenu

Odbojkašice OK Plandište iz Plandišta, koje se takmiče u okviru Druge vojvođanske lige – grupa Južni Banat, proteklog vikenda odigrale su dva meča na domaćem terenu protiv vrlo neugodnih ekipa OK Budućnost iz Gaja i OK Radnički iz Kovina.

U prvom takmičarskom meču protiv favorizovane ekipe iz Kovina, domaćin odigrao je vrlo dobar meč. U prvom setu odbojkašice iz Plandišta odigrale su vrlo sigurno i požrtvovano, ali i mali nedostatak sportske sreće u ključnim momentima rezultirao je gubitkom prvog seta rezultatom 25:18. Nakon toga osetio se blagi pad u igri, što je ekipa iz Kovina znalački iskoristila i na iskustvo izborila pobedu ukupnim rezultatom 0:3.

U drugom meču protiv ekipe OK Budućnosti iz Gaja, odbojkačice Plandišta odigrale su organizovanije, sigurnije na prijemu i servisu, što je donelo i povoljan rezultat. Zahvaljujući vrlo raspoloženom korektoru Dragani Agbaba, ekipa iz Plandišta slavila je rezultatom 3:0. Prikazana partija u ovom meču je nešto na čemu treba da se gradi igra odbojkašica iz Plandišta. Kvaliteta ima, uz malo više rada i energije u ključnim momentima utakmice, nema sumnje da će rezultati biti mnogo bolji.

x

Takođe pogledajte ...

Bogatstvo folklora predstavljeno na Opštinskoj smotri u Plandištu

Kulturno obrazovni centar Vuk Karadžić Plandište, pod pokroviteljstvom loklane samouprave Opštine Plandište, ...