Odbojkašice Plandišta ostvarile tri vezane pobede

Odbojkašice OK Plandište iz Plandišta, koje se takmiče u okviru Druge vojvođanske lige – grupa Južni Banat, proteklog vikenda odigrale su vrlo važne mečeve u borbi za plasman u viši rang takmičenja.

Na domaćem terenu odbojkašice iz Plandišta dočekale su lidera na tabeli i jednu od favorita u ligi ekipu BNS iz Banatskog Novog Sela. Vrlo zanimljiva utakmica viđena je u Plandištu u kojoj su odbojkašice Plandišta nakon odlične postavke igre trenera Putice uspele da pobede favorizovanu ekipu BNS rezultatom 3:2.

U nastavku takmičenja, odbojkašice iz Plandišta odigrale su dve utakmice u Kovinu, protiv ekipa domaćina Kovina i ekipe Budućnost iz Gaja. U prvoj utakmici protiv ekipe Budućnost iz Gaja, iako je ekipa iz Plandišta bila oslabljena neigranjem standardnih igračica, svoje mesto u timu opravdale su mlađe takmičarke Jovana Milićević i Anastasija Lukić, koje su svojim odličnim partijama donele pobedu Planduštu od 3:0.

U drugoj utakmici protiv domaćina ekipe Radnički iz Kovina, odbojkašice iz Plandišta gubile su rezultatom od 2:0, ali taktičke zamisli trenera Putice još jednom su donele prevagu i preko potrebnu sigurnost timu za veliki preokret i pobedu od 2:3.

Odlična partija odbojkašica Plandišta još jedom je pokazala da škola odbojke u Planduštu ima mnogo potencijala za napredak.

 

x

Takođe pogledajte ...

Veliko priznanje za KK Agrobanat, Pinter Aron nosilac majstorskog zvanja u karateu

Sredina jula meseca je rezervisana za jedan od najpopularnijih karate kampova u ...