Plandište nastavilo sanaciju udarnih rupa na kolovozima

Prvi radni dan posle Vaskršnjih praznika, iskorišćen je za nastavak sanacije udarnih rupa na teritoriji Opštine Plandište, saopštio je predsednik opštine Jovan Repac.

Izuzetno lepo vreme omogućilo je izvođačima radova da nesmetano obavljaju svoj posao i pored vanredne situacije. Izvođači radova na realizaciji ovog projekta su AD Sremput iz Rume. Sanacija udarnih rupa se izvodi prema prioritetima za izvodjenje radova. Tako se u prvom krugu saniraju najprometnije saobraćajnice, zatim saobraćajnice koje su tokom vremena najviše oštećene usled kretanja teške mehanizacije. Radovi se izvode uz poštovanje svih mera i preporuka Vlade Republike Srbije i Štaba za vanredne situacije Opštine Plandište. Svi građevinski radovi, radovi na sanaciji kolovoza, radovi na uređenju putne i komunalne infrastrukture će biti nastavljeni uz poštovanje svih mera i propisa.

Repac je istakao da se pojedini radovi i realizacije projekta moraju nastaviti, jer je to u opštem interesu svih građana Opštine Plandište. Tako su i ovi radovi na sanaciji kolovoza od izuzetne važnosti za bezbednost svih učesnika u saobraćaju. Činjenica je da postoje ljudi koji moraju da rade 24 časa svaki dan tokom radne nedelje kako bi se svi građani osećali bezbedno i njima moramo da budemo zahvalni, njih moramo da čuvamo.

A to ćemo najbolje uraditi tako što nećemo izlaziti iz svojih kuća bez preke potrebe i zato OSTANITE KOD KUĆE, poručio je predsednik Opštine Plandište Jovan Repac.

 

x

Takođe pogledajte ...

Streljački klub Planteks beleži dobre rezultate

5.KOLO LIGE PIONIRA VOJVODINE – KIKINDA Naše pionirke odličnim nastupom osvojile su ...