Plandište: Prepuna hala na memorijalnom turniru u čast Filipa Radulovića

Na teritoriji Opštine Plandište i ove godine organizovan je sada već tradicionalni treći po redu memorijalni turnir u malom fudbalu “Filip Radulović”.

Memorijalni turnir koji se organizuje u Filipovu čast, okupio je veliki broj prijatelja, rodbine, ljubitelja fudbala, koji su došli u fiskulturnu salu OŠ Dositej Obradović u Plandištu da odaju počast prerano nastradalom žitelju ovog mesta.

Prepune tribine sportske hale, fer i korektni sportski nastupi, u duhu prijateljstva, okupili su ukupno 8 ekipa. Turnir je i ove godine bio pozivnog karaktera. Ali svakako je oduševio veliki broj gledalaca koji su došli da ispoštuju ovako važan turnir, koji iz godine u godinu okuplja sve više zainteresovanih učesnika, ali i gledalaca.

U izuzetno prijatnoj atmosferi, prepunoj pozitivne energije, odigran je prijateljski turnir i kom nije bilo pobednika, već je akcenat stavljen na druženje, radost i osmeh, sve ono što nas podseća na našeg druga Filipa. Pobednik turnira, ako se to tako može nazvati, nagrađen je velikim aplauzom za sve prikazano na turniru. Veliki aplauz dobili su i ostali učesnici turnira, ali posetioci koji su ukazali veliko poštovanje organizatorima, rodbini i prijateljima.

x

Takođe pogledajte ...

Plandište: Veliki uspeh karatista na međunarodnom turniru

Takmičari karate kluba „AGROBANAT“ Plandište proteklog vikenda nastupali su na 53. po ...