Plandište: U toku radovi na postavljanju javne rasvete

Na teritoriji Opštine Plandište započeti su radovi na postavljanju nedostajućih svetiljki na javnoj rasveti u okviru nastavka realizacije projekta zamene i sanacije javne rasvete u svim naseljenim mestima u Opštini Plandište.

U okviru realizacije ovog projekta postaviće se ukupno 33 svetiljke na najugroženijim lokacijama, a prema zahtevima građana i izveštajima nadležne službe lokalne samouprave. Radovi se trenutno izvode u naselju Hajdučica, a u zavisnosti od vremenskih uslova radovi će se izvoditi i u drugim naseljenim mestuma.

“Tokom prethodnih godina uspešno smo zamenili i postavili nedostajuće svetiljke u okviru razvoja projekta uređenja javne rasvete. Ovo je samo nastavak u realizaciji ovog projekta, obzirom na veliki broj zahteva koji su uputili naši sugrađani. Prilikom realizacije ovog projekta potrudićemo se da svako naseljeno mesto dobije određeni broj svetiljki, koje ćemo postavljati po prioritetima, bilo da su u pitanju raskrasnice, u krugu objekata zdravstva, škola, a naročito u naseljima koja se nalaze u pograničnim područijima. Svesni smo da su potrebe građana velike i trudimo se da uslišimo sve molbe kako bi svako selo bilo osvetljeno. Važno je napomenuti da je ovo samo početak i da ćemo i u narednom periodu voditi računa o zahtevima naših sugrađana i potruditi se da postavimo što više svetiljki javne rasvete obzirom na sve prednosti koje ova led rasveta ima a pre svega na uštedu energije, zaštitu životne sredine i korišćenje obnovljivih izvora energije. – izjavio je predsednik Opštine Plandište Jovan Repac.

 

x

Takođe pogledajte ...

Nova oprema za karatiste Plandišta: Odobrena sredstva za Karate klub Agrobanat

U okviru realizacije Konkursa za finansiranje posebnog programa kojim se doprinosi razvoju ...