Plandište: Zlatne karatistkinje iz Ljubljane, kata tim Srbije šampionke Balkana

Takmičarka karate kluba Agrobanat iz Plandišta, Tamara Majkić, kao deo tima karate reprezentacije Srbije zabeležila je istorijski uspeh svojim nastupom na Prvenstvu Balkana koje se održava u Sloveniji, u Ljubljani, osvajanjem prvog mesta i zlatne medalje.

Kadetsko juniorski kata tim reprezentacije Srbije u sastavu Tamara Majkić,takmičarka karate kluba „Agrobanat“ iz Plandišta, Stupar Dunja član karate akademije „Bušido“ iz Bačke Palanke i Gordana Grbić član karate kluba „Student“ iz Novog Sada odlično su odradile takmičarski ciklus i u izuzetno jakoj konkurenciji uspele su da se popnu na najviši stepenik i osvoje zlatnu medalju.

Prvenstvo Balkana, koje se ove godine održava u Ljubljani, okupio je najbolje među najboljima. Karatisti Srbije su svojim nastupima opravdali reprezentativni dres, grb i boje zemlje koju sa ponosom predstavljaju.

Nastup kata tima Srbije u ženskoj konkureciji, u kadetsko juniorskoj kategoriji, bio je gotovo savršen, pa i ne čudi osvajanje zlatne medalje. Prvenstvo Balkana spada u jedno od najjačih takmičenja i mnogi učesnici se za ovo prvenstvo spremaju čitave godine, kako bi formu doveli na najveći mogući nivo.

Karatistkinja Tamara Majkić još jednom je dokazala kvalitet na ovako renomiranom takmičenju i time potvrdila odličnu takmičarsku formu. Svojim nastupom Tamara, Dunja i Gordana opravdale su sva očekivanja i time podigle lestvicu na jedan viši nivo. Bez imalo skromnosti za ove devojke nebo je granica.

x

Takođe pogledajte ...

Streljački klub Planteks beleži dobre rezultate

5.KOLO LIGE PIONIRA VOJVODINE – KIKINDA Naše pionirke odličnim nastupom osvojile su ...