Plandisteonline.com prvi internet portal opštine Plandište, učestvovao u projektu javno informisanje budžeta Opštine Plandište za 2019. godinu

Prvi internet portal u Plandištu, Vaš plandisteonline.com koji postoji od 2015 godine, znači punih 5 godina sa Vama, non stop 365 dana i dostupan svih 24h svakog dana na sajtu www.plandisteonline.com, uz neprekidno informisanje građanja u samoj Opštini Plandišta i okolini, učestovao je u projektu javno informisanje budžeta Opštine Plandište.

Prvi internet portal plandisteonline.com nije dobio novčana sredstva iz budžeta Opštine Plandište, dok su druge kuće iz Beograda, Pančeva, Vršca, Novog Sada, dobili novčana sredstva (pogledajte listu ovde)

Mala analiza, većina od gore napomenutih u toku godinu dana napišu veći broj tekstova i stranica o Plandištu i u vezi projekta što su konkurisali, što je sasvim u redu, ali da li neko ko građanje obaveštava i informiše 365 dana i non stop 24h, ne može da dobije novčana sredstva.

Treba napomenuti da kada objavimo jednu vest na sajtu i da imamo prosek posećenosti preko 100 poseta jednoj objavi, a o društveni mrežama i da ne pričamo.

Mi ćemo i dalje, sve građanje Opštine Plandište i okoline, detaljno informisati o svim dešavanjima i svim najnovijim vestima.

Pogledajte listu korisnika za dodelu novčanih sredstava po projektu OVDE

Uskoro detaljna analiza …

x

Takođe pogledajte ...

Bogatstvo folklora predstavljeno na Opštinskoj smotri u Plandištu

Kulturno obrazovni centar Vuk Karadžić Plandište, pod pokroviteljstvom loklane samouprave Opštine Plandište, ...