Pobeda Hajdučice na startu šampionata, poraz Sloge Plandište

Fudbalski timovi sa teritorije opštine Plandište zvanično su počeli takmičenje u okviru jesenjeg dela šampionata.

U okviru 1. kola Područne fudbalske lige Pančevo ekipa Hajdučice imala je vrlo tešku utakmicu na gostovanju ekipi Spartak 1911 iz Debeljače. Vrlo teško gostovanje u prvom kolu donelo je sa sobom puno zanimljivosti.

Odlična ekipa Hajdučice otvorila je utakmicu na pravi način, ranim vođstvom već na samom startu utakmice. Odličnim pasom Kneževića, napadač Gužvica rutinski postiže gol za 0:1. Domaćini iz Debeljače su u nastavku preuzeli inicijativu, napadali i iz jedanestarca došli do izjednačenja od 1:1.

Ekipa iz Hajdučice nije posustala, stvarali su šanse, što se i isplatilo drugim pogotkom Gužvice, za novu prednost od 1:2. Imala je ekipa iz Debeljače svoje prilike do kraja meča, ali je golaman Graovac bio na visini zadatka. Hajdučica odlazi sa velikom pobedom.

Ekipa Sloge iz Plandišta svoju prvu utakmicu u jesenjem delu šampionata odigrala je na gostovanju ekipi Sloge iz Banatskog Novog Sela. Vrlo teško gostovanje za podmlađenu i renoviranu ekipu iz Plandišta. Nakon odlazaka ključnih igrača, nosilaca igre, ekipa iz Plandišta pristupila je renoviranju tima i pripremi za novu sezonu.

Ne baš blistava partija, ali ipak sasvim solidan nastup ove mlade ekipe. Iako poraz na startu šampionata od 2:0 nije merilo, ekipa Sloge mora da pronađe još neko adekvatno pojačanje ukoliko želi da ostane konkurentan tim u popularnoj A ligi.

 

x

Takođe pogledajte ...

Predsednik Opštine Plandište uručio vrednu opremu Policijskoj stanici

Savet za bezbednost saobraćaja Opštine Plandište, na čelu sa predsednikom Jovanom Repcom ...

Facebook