Predsednik Opštine Plandište čestitao Uskrs

Predsednik Opštine Plandište Jovan Repac čestitao je danas Vaskrs svim pravoslavnim vernicima koji praznik slave po julijanskom kalendaru.

Svim pravoslavnim vernicima, svim građanima Opštine Plandište upućujem najiskrenije čestitke povodom najvećeg hrišćanskog praznika vaskrenja Hristovog, sa željom da ih provedete u dobrom zdravlju, duhovnom miru i blagostanju, u krugu porodice, u svojim domovima.

Neka Vam najveći hrišćanski praznik donese sreću, mir i radost, posebno u vremenima kada nam treba ponajviše strpljenja, tolerancije, hrabrosti i odvažnosti da prebrodimo sve ono čime nas život svakodnevno stavlja na iskušenje.

Sada nam je više nego ikada potrebno uzajamno poštovanje, solidarnost i pribranost, ljubav prema bližnjima.

Želim Vam da zajedno prevaziđemo sve izazove, jer iskreno verujem da će vaskršnja radost i vera ući u domove naših sugrađana i doneti nadu, mir i spokoj.

Neka vam najveći hrišćanski praznik kao simbol pobede života, kao simbol uskrsnića, kao simbol vere podari dobro zdravlje, sreću i duhovni mir – Hristos Vaskrese, naveo je u svojoj čestitki predsednik Opštine Plandište, Jovan Repac.

x

Takođe pogledajte ...

Veliko priznanje za KK Agrobanat, Pinter Aron nosilac majstorskog zvanja u karateu

Sredina jula meseca je rezervisana za jedan od najpopularnijih karate kampova u ...