Predstava “Tražim muža” ispunila sva očekivanja gledalaca u Plandištu

Kulturno obrazovni centar Vuk Karadžić Plandište uspešno je organizovao još jednu pozorišnu predstavu pod nazivom “Tražim muža” u izvedbi glumice Jelice Brestovac, a prema tekstu Duška Radovića.

Sala Kulturnog centra bila je ispunjena gotovo do poslednjeg mesta. Glumica Jelica Brestovac se zaista potrudila da svojim velikim umetničkim stvaralaštvom prenese i dočara publici u Plandištu vrlo zanimljivu pozorišnu predstavu. Građani Opštine Plandište imali su priliku da uživaju u jednoj nesvakidašnjoj i jedinstvenoj predstavi.

Vrlo zanimljiog sadržaja, prepunog komedije i drame, predstava “Tražim muža” prikazana je kao jedna vrlo interesantna kabare predstava, u kom glavni akter stavlja akcenat na to kako pronaći pravu osobu za sebe i kako je zadržati zauvek, koje su to borbe koje u sebi svaka osoba mora da vodi, kako sa tim borbama da se nosi i na kraju pronađe izlaz iz savremene životne situacije.

Predstava je rađena po tekstu Duška Radovića, a odlična postavka, režija i izvedba glavne glumice dočarala je svu lepotu pozorišta. Ovo je bila odlična prilika da se ljubitelji pozorišne predstave dobro zabave, nasmeju, ali i sagledaju savremeni život kroz izvedbu vrlo sadržajnog i karakternog glumišta.

Prema rečima organizatora, Kulturni centar Vuk Karadžić Plandište vrlo aktivno je radio na organizaciji pozorišnih predstava i muzičko scenskih nastupa za sve uzraste i starosne kategorije. Svakako da je akcenat uvek bio na najmlađe, obzirom da su oni najvernija publika, koja sa puno radosti i osmeha dolazi na predstave i vrlo aktivno učestvuju u svakoj pozorišnoj izvedbi. Ali i pored toga programska šema uključuje i sve više predstava za stariju publiku, sa ciljem da se građani animiraju i vrate pozorištu.

x

Takođe pogledajte ...

Lovački podmladak LU Brzava Plandište u poseti sajmu lova

Lovačko udruženje „Brzava“ Plandište zahvaljujući aktivnostima i radu svojih članova, pre svega ...